.
coldea_logo
Building a new level of quality

_

Colaboratori principali

ALSINA 

Grupul Alsina ne oferă cele mai bune soluții pentru structurile de beton, fiind una dintre cele mai cunoscute companii din sector. Se remarcă atât prin oferta de servicii complete, dar și datorită calității serviciilor oferite, dovedite prin certificarea ISO 9001:2008 și a celor peste 150 de soluții de cofrajare brevetate.

CRH BETON 

CRH ROMÂNIA face parte din grupul multinațional CRH plc – lider mondial al sectorului de materiale de construcții. Cu activități în producția de ciment, agregate si betoane, CRH România ne-a oferit mereu o abordare inovatoare și o soluție integrată pentru implementarea eficientă a proiectelor noastre de construcții.

GEI – GRUP ENERGOINSTAL

Grup Energoinstal SA Cluj-Napoca este partenerul nostru în realizarea instalațiilor complexe pentru clădiri de birouri clasa A, hale industriale și comerciale, construcții rezidențiale și expertul nostru în proiectare și consultanță tehnică, în montajul sistemelor de instalații și pentru service-ul si mentenanța acestora.

Furnizori materiale

ARABESQUE

Arabesque este specialistul nostru în materiale de construcții și finisaje, cu un protofoliu complet de produse: materiale grele, sisteme pentru acoperișuri, produse pentru amenajări interioare, instalații sanitare și termice, echipamente electrice și corpuri de iluminat.

Firme de arhitectura

DICO ȘI ȚIGĂNAȘ

Indiferent dacă construcția noastră are nevoie de proiectare integrată, structurală sau servicii de arhitectură, Dico și Țigănaș este partenerul nostru de încredere și ne oferă mereu certitudinea că viitoarea construcție va fi un succes, atât din punct de vedere estetic, cât și calitativ.

Fundatii speciale

SBR

Soletanche Bachy este un antreprenor principal specializat în inginerie geotehnică și civilă. Inițial specialiști în domeniul injectării, au devenit profesioniști în întreaga gamă de procese de inginereie geotehnică,  fundații speciale, lucrări subterane, îmbunătățirea solului și tratarea și controlul poluării.