.
coldea_logo
Building a new level of quality

Coldea Construcții este o afacere de familie, care a devenit în timp și datorită generațiilor succesive pasionate de construcții, un important pilon pentru industria construcțiilor locale.

Compania este specializată în managementul construcțiilor, execuție, producție, servicii de arhitectură și proiectare, efectuate de o echipă bine pregătită formată din designeri, arhitecți, proiectanți și ingineri în instalații, împreună cu parteneri locali de renume.

Prin calitatea serviciilor oferite, promptitudine, siguranță, inovație, tehnologie și atenția la detaliu, reușim să surprindem viziunea arhitecturală și să o valorificăm pentru a oferi experiențe unice și să depășim orice provocare, indiferent de complexitatea proiectului.

Ceea ce ne recomandă sunt proiectele finalizate, recordurile pe care le-am stabilit de-a lungul anilor și angajamentul pentru dezvoltare și schimbare.

Afla mai multe

Istoric

2017

Finalizarea proiectului Liceul Mihai Eminescu

2015

Finalizarea proiectului Europa Business Center/NTT Tower, cea mai înaltă clădire din Cluj-Napoca, la momentul construcției.

2014

Am realizat partea de rezistență a celui mai mare complex de apartamente din Cluj-Napoca, Park Lake Residence.

2014

Realizarea celei mai adânci lucrări de săpături de până atunci în Cluj-Napoca, 14 metri, pentru Europa Business Center.

2013

Finalizarea proiectului Gimarom Imobile, prima noastră lucrare în calitate de Antreprenor General.

2013

Finalizarea ansamblului rezidențial Oaza, cel mai mare ansamblu de locuinț­e individuale și comune din jude­țul Cluj.

2012

Optimizarea unor lucrări de peste 1.000.000 euro în cadrul proiectului VIVA CITY pentru dezvoltatorul spaniol HERCE GROUP.

2011

Studiumgreen Campus: primului ansamblu rezidenț­ial verde din România și primul proiect de locuinț­e colective certifcate BREEAM din Cluj-Napoca.

2010

Execuția lucrărilor de semifinisare pentru Silver Business Center – str. Dorobanților din Cluj-Napoca primul centru de afaceri executat de Coldea Construcții.

2008

Reabilitarea și finisarea a UTC-N, Facultatea de Instalații din Cluj-Napoca, un proiect complex care a inclus lucrări de reabilitare și finisaje finalizate în perioada aceluiași an

2007

Compania își începe activitatea prin coordonarea și executarea a unor lucrări de structură și finisaje, cu ansamblul ANL Someșeni.

1987

Se naște Gabriel Mihai Coldea, care va reuni într-un singur business ceea ce numim astăzi Coldea Construcț­ii.

1928

Se naște ing. Ioan Chira, absolvent al Institutului de Proiectare din Târgu-Mureș, care va influenț­a genera­ția care va duce mai departe dezvoltarea companiei.

1909

Se naște Gheorghe Coldea, fondatorul companiei. La vârsta de doar 25 ani, el pune bazele propriei locuințe etajate.

Certificari

Prezentare companie_finala-12